VVS

Vi hjälper er med VVS, Installation och Service

Allt inom VVS, installationer och service. Vi erbjuder renovering och nykonstruktion av våtrum. Hos oss får ni ett tydligt prisförslag och en realistisk tidsplan.

Våtrum och vvs kan vara svårt men vi på Cattic jobbar hårt för att kunna ge bra priser och underlätta för dig som kund. Det är även viktigt att jobbet blir utfört på ett rätt och riktigt sätt, därför har vi väl utbildad personal som utför jobbet.

VVS system
Residential Construction Job

Om Cattic Construction

Cattic är ett byggentreprenadföretag som grundades 2007 och har idag uppdrag över hela Sverige med framförallt större fastighetsägare som kunder. Vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad med allt från ritbordet till färdig fastighet, stora som små, till företag eller privatpersoner.

Med vår kompetens kan vi utföra renoveringar, tillbyggnader och nyproduktion, från mindre arbeten till större och mer komplexa projekt. Då vi förfogar samtliga discipliner inom branschen kan vi
erbjuda personliga och unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.
Med mångårig erfarenhet inom byggbranschen och ett flertal stora fastighetsägare och hotell runt om i Sverige som kunder har vi den kompetens som behövs för att bemöta de flesta önskemålen.

Våra arbeten ska vara utförda med högsta kvalitet på utsatt tid mot uppsatt budget.

Kontakta oss

Vill ni också komma igång med ert projekt kan ni kontakta oss för en kostnadsfri offert.
Ni kontaktar oss enklast via telefon, mail eller via kontaktformuläret här nedanför.

Byggföretag i Umeå

Kontakta oss

Några av våra kunder